Skip to main content
Familjefotografering

Med dina nära och kära


En familjefotografering blir en stund där hela familjen samlas för att fånga den där unika gemenskapen! Vare sig barnen är små, tonåringar eller vuxna så är det fantastiskt att få det där fina minnet tillsammans. Familjefotot blir sedan en kär ägodel som kan bevaras i generationer.

Syskon
1 700 kr

Denna fotografering går ut på att låta syskonen interagera med varandra och på så vis fånga det speciella bandet dem emellan. Tävla, busa, kramas eller leka viskleken – vare sig det handlar om likheter eller olikheter så kommer dessa lysa igenom i samspelet.

Familj
1 700/
2 200 kr

Föreviga dina nära och kära! Här finns ingen given ålder eller konstellation – ta med dina vuxna barn, kusinen, mor- och/eller farföräldrar eller någon som är del av din utvalda familj. Fotograferingen blir ett tillfälle där alla samlas och har en fin stund tillsammans. 

Storfamiljer

Familjer med fler än 6 personer räknas som storfamilj. Det innebär att jag kommer behöva en extra halvtimme att fotografera. En storfamiljsfotografering kostar 2 200kr.

Tips

inför fotograferingen

Tänk igenom rutinerna innan ni bokar in er fotografering. Ta en dag där barnet inte haft många andra aktiviteter. Gäller det småbarn – undvik sov och mattider. Ta gärna med favoritleksaken, snuttefilten eller gosedjuret, det är fint att ha med på fotografierna och så kommer man minnas det länge! Om barnen är äldre och har en hobby eller sysselsättning så kan även det vara med på bild. Ta med bollen om de spelar fotboll, pennorna om de gillar att pyssla eller instrumentet om de spelar något! Det kan även vara bra att tänka på klädvalet för att bilderna ska kunna hänga med länge – klassiska/enkla kläder funkar ofta bäst.

Digital Bildvisning

Efter ni har varit hos oss och fotats skickar vi ert personliga bildgalleri till er. Här har ni möjlighet att i lugn och ro titta på era bilder. Bilderna visas i både färg och svartvitt. Det finns även möjlighet att skicka ert personliga galleri till nära och kära som också önskar beställa tavlor. I galleriet kan ni märka upp era favoriter och även göra en beställning.

Frågor & Svar

Jag har bokat en familjefotografering, kan vi även ta enskilda bilder?
Absolut! Vi kommer fotografera olika konstellationer och enskilda bilder.
Vad ingår i fotograferingen?
  • Fotografering
  • Förberedelser av studion
  • Planering inför fotograferingen såsom hjälp med klädval
  • Lån av rekvisita
  • Bearbetning av bilderna (20-30 st) till ett digitalt galleri
  • En bordsförstoring i måttet 18×18 eller 18×24 som ni själva väljer från ert bildgalleri

Vid beställning av våra egentillverkade tavlor tillkommer en kostnad utöver kostnaden för fotograferingen. 

Hur beställer jag tavlor från er?
Efter fotograferingen får ni tillgång till ert personliga galleri där ni kommer se bilderna i både färg och svartvitt. Där går det även att lägga en beställning av era tavlor.