Skip to main content
Barnfotografering

Vi låter barnet stå i centrum


Barnfotograferingarna innehåller mycket lek och bus! Mitt mål som fotograf är att fånga glimten i ögat och det där unika hos varje barn genom att låta barnet stå i centrum. På så vis byggs ett förtroende upp och skapar en avslappnad och lekfull stämning som möjliggör de där guldkornsbilderna! Lekstunden blir en rolig upplevelse och minnet kan bevaras som en vacker tavla i hemmet.

Nyfödd
0 – 1 mån
1 700 kr

Äntligen är barnet här! De första veckorna med en nyfödd är så speciella. Nu kan man få otroligt fina bilder på bebisen – lugna och magiska sovbilder.

För att denna fotografering ska bli så bra som möjligt rekommenderar vi att fotograferingen sker innan barnet är 1 månad gammal, gärna redan inom 10 dagar.

Bebis
6 – 12 mån
1 700 kr

Här har bebisen börjat utveckla ett personligt minspel och deras personlighet blir mer och mer tydlig. Oavsett om de är nyfikna, busiga eller tankfulla blir denna fotografering ett av de bästa sätten att följa och bevara den här unika och snabba utvecklingen innan de blir barn.

För att fotograferingen ska bli så bra som möjligt rekommenderar vi att bebisen vid denna tidpunkt kan sitta upp, med eller utan stöd. 

Barn
1 – 12 år
1 700 kr

Kom in i barnets värld! I denna fotografering är vårt mål att fånga barnets karaktär genom lek och bus. Här handlar det för vår del om att anpassa oss och låta barnet leda fotograferingen för att bilderna ska spegla deras unika personlighet!
 
Ta gärna med en personlig sak till fotograferingen som fångar barnet just här och nu – det kan vara allt från en penna till en minihäst!

Tips

inför fotograferingen

Tänk igenom rutinerna innan ni bokar in er fotografering. Ta en dag där barnet inte haft många andra aktiviteter. Gäller det småbarn – undvik sov och mattider. Ta gärna med favoritleksaken, snuttefilten eller gosedjuret, det är fint att ha med på fotografierna och så kommer man minnas det länge! Om barnen är äldre och har en hobby eller sysselsättning så kan även det vara med på bild. Ta med bollen om de spelar fotboll, pennorna om de gillar att pyssla eller instrumentet om de spelar något! Det kan även vara bra att tänka på klädvalet för att bilderna ska kunna hänga med länge – klassiska/enkla kläder funkar ofta bäst.

Digital Bildvisning

Efter ni har varit hos oss och fotats skickar vi ert personliga bildgalleri till er. Här har ni möjlighet att i lugn och ro titta på era bilder. Bilderna visas i både färg och svartvitt. Det finns även möjlighet att skicka ert personliga galleri till nära och kära som också önskar beställa tavlor. I galleriet kan ni märka upp era favoriter och även göra en beställning.

Frågor & Svar

Vad ingår i fotograferingen?
  • Fotografering
  • Förberedelser av studion
  • Planering inför fotograferingen såsom hjälp med klädval
  • Lån av rekvisita
  • Bearbetning av bilderna (20-30 st) till ett digitalt galleri
  • En bordsförstoring i måttet 18×18 eller 18×24 som ni själva väljer från ert bildgalleri

Vid beställning av våra egentillverkade tavlor tillkommer en kostnad utöver kostnaden för fotograferingen. 

Hur lång tid tar en fotografering?

Ca 1 timme för barn- och familjefotograferingar och upp till 3 timmar för nyfödd.

Hur beställer jag tavlor från er?
Efter fotograferingen får ni tillgång till ert personliga galleri där ni kommer se bilderna i både färg och svartvitt. Där går det även att lägga en beställning av era tavlor.