Om Mli foto

I mars 2005 startade jag MLI Foto. Nu har det gått några år och tiden går verkligen fort när man har roligt. Sedan starten har jag samarbetat med barnfamiljer, brudpar och flera företag.

Min studio ligger på Nygatan 24, här trivs jag perfekt med det centrala läget. Dessutom finns möjligheter till parkering utanför studion, vilket är idealiskt när bröllopsföljet eller barnfamiljen kommer med fullpackad bil.

Jag är stolt över att ha utbildat mig till fotograf under flera år. Min fotografiutbildning började jag i Karis, Finland med inriktning på fotokonst, och det har blivit mer utlandsstudier; efter 3 år i England på Kent Institute of Art & Design kom jag hem med en First Degree Bachelor Hons examen, med inriktning på konceptfotografi.

Att ha roligt är inte bara viktigt för mig som står bakom kameran. Fotograferingen ska bli en kul upplevelse även för dig som kund. Det är så jag jobbar – genom att skapa en avslappnad atmosfär (oavsett om vi är i min studio eller ute i skogen) fångar jag det personliga och unika. Med en konstnärlig och professionell touch.

Emelie M Helldén

Kommentarer inaktiverade.